• Scherpe prijzen
  • Snelle levering

088 501 3777

PP Afvoer

Bouw-Stunter.com levert PP afvoerbuizen en hulpstukken van hoge kwaliteit

 

Bouw-Stunter.com biedt u tegen scherpe prijzen PP buizen (PP staat voor Polypropyleen) en PP hulpstukken aan die uitermate geschikt voor binnenhuisriolering.
PP is een kunststof materiaal welke resistent is tegen hoge temperaturen en tevens beschikt over een hoge slagvastheid. De hulpstukken beschikken altijd over manchet aansluitingen.

Polypropyleen producten zijn licht van gewicht en kunnen wordt verwerkt bij temperaturen tot -20°C. Verder heeft het de eigenschap dat het kortstondig een temperatuur van 100°C en langdurig van 90°C aan kan.
De eigenschap van PP is ook dat de deze kunststof tegen chemische stoffen kan en daarom wordt toegepast in de galvanotechniek en de chemische industrie.
Bovendien is het PP materiaal volledig goedgekeurd voor contact met levensmiddelen, hetgeen essentieel is in bijvoorbeeld de conservenindustrie, voedingsmiddelen, vlees- en visverwerkende bedrijven of andere toepassingen waarbij non-toxisch gedrag, milieu en hygiëne van belang zijn.

PP - Polypropyleen is een kunststof materiaal met een hoge slagvastheid en een hoog temperatuur bereik. Deze eigenschap, gecombineerd met de uitzonderlijke chemische resistentie, maakt dat PP - Polypropyleen veelvuldig wordt gebruikt in o.a. de chemische industrie, waterbehandeling en galvanotechniek.
De montage en demontage van de PP buizen en PP hulpstukken kan snel tot stand worden gebracht door middel van de manchetverbinding. Lijm hoeft u niet te gebruiken.

Bouw-Stunter.com levert de PP afvoerbuizen en PP hulpstukken van Ø32mm t/m Ø630mm. De PP afvoerbuizen worden geleverd in lengte maten van 4 en 5 meter.
Standaard heeft PP de kleur zwart (RAL 9011), een aantal buizen zijn ook in het wit (RAL 9001) verkrijgbaar.

Indien u voor volle verpakkingseenheden wenst krijgt u staffel prijzen die Bouw-Stunter.com aanbied tegen zeer concurrerende prijzen.
PP afvoerbuizen kunnen meestal uit voorraad geleverd worden, dus doorgaans heeft u uw bestelling met afvoerbuizen de volgende dag al in huis.
Indien u enkel hulpstukken besteld wordt dit vanaf €99,- gratis thuisbezorgd. Besteld u ook buis mee dan hanteren wij €350,- als minimum orderbedrag voor gratis levering.