• Scherpe prijzen
  • Snelle levering

088 501 3777

Bouw-Stunter.com levert PVC / PP / Drainage afvoerbuizen en hulpmiddelen van hoge kwaliteit

PVC BUIZEN, HWA AFVOERBUIZEN EN HULPMIDDELEN

PVC buizen; Hemelwater afvoerbuizen en hulpmiddelen biedt Bouw-Stunter.com u aan tegen zeer scherpe prijzen.

PVC buizen en PVC hulpstukken lijm en manchet
Zo voldoen alle PVC afvoerbuizen en hulpstukken van ons assortiment aan de KOMO kwaliteitseisen (SN4 en SN8) en zijn van gerenommeerde leveranciers als Wavin, PipeLife, Alphacan. ed.
PVC buizen met een SN4 kwaliteit zijn zeer geschikt voor in en rond huizen, kantoren e.d.

Heeft u PVC buizen nodig die zwaar belast worden, bijvoorbeeld omdat het onder een parkeerplaats wordt gelegd, dan adviseren wij een SN8 kwaliteit. Het verschil tussen SN4 en SN8 is de samenstelling van de PVC.

PVC Hemelwater afvoerbuizen en hulpmiddelen

Bouw-Stunter.com levert regenwaterafvoer bakgoten en mastgoten gemaakt van polyvinylchloride (PVC) met de daarbij behorende regenwaterafvoer buis en hulpstukken.

PVC montage en bevestigingsmaterialen

Bouw-Stunter.com levert ook professionele Griffon montage lijmen om PVC buizen en hulpstukken te verlijmen. Manchetverbindingen worden met Griffon vaseline en glijmiddelen ingesmeerd om een juiste verbinding waterdicht tot stand te brengen.

Tevens levert Bouw-Stunter.com diverse montage en bevestigingsmaterialen om de PVC buizen en hulpstukken te bevestigen, dit alles met de professionele kwaliteit zoals u van ons gewend bent.

PP AFVOERBUIZEN EN HULPMIDDELEN

PP afvoerbuizen en hulpmiddelen biedt Bouw-Stunter.com u aan tegen zeer scherpe prijzen. 

PP buizen (PP staat voor Polypropyleen) en PP hulpstukken zijn uitermate geschikt voor binnenhuisriolering. PP is een kunststof materiaal welke resistent is tegen hoge temperaturen en tevens beschikt over een hoge slagvastheid. De hulpstukken beschikken altijd over manchet aansluitingen.

Polypropyleen producten zijn licht van gewicht en kunnen wordt verwerkt bij temperaturen tot -20°C. Verder heeft het de eigenschap dat het kortstondig een temperatuur van 100°C en langdurig van 90°C aan kan.

De eigenschap van PP is ook dat de deze kunststof tegen chemische stoffen kan en daarom wordt toegepast in de galvanotechniek en de chemische industrie.

Bovendien is het PP materiaal volledig goedgekeurd voor contact met levensmiddelen, hetgeen essentieel is in bijvoorbeeld de conservenindustrie, voedingsmiddelen, vlees- en visverwerkende bedrijven of andere toepassingen waarbij non-toxisch gedrag, milieu en hygiëne van belang zijn.

Bouw-Stunter.com levert ook professionele Griffon vaseline en glijmiddelen om de PP manchetverbindingen waterdicht tot stand te brengen.

Tevens levert Bouw-Stunter.com diverse montage en bevestigingsmaterialen om de PP buizen en hulpstukken te bevestigen, dit alles met de professionele kwaliteit zoals u van ons gewend bent.