• Scherpe prijzen
  • Snelle levering

088 501 3777

Over ons

Bouw-Stunter.com webshop verkoopt artikelen aan particulieren en bedrijven

Webshop Bouw-Stunter.com valt onder WebshopStunter BV en verkoopt aan particulieren en bedrijven een ruim assortiment aan PVC; Dakraam; Kluizen, Kit en Lijm Artikelen artikelen tegen een zeer concurrerende prijs.PVC

PVC STUNTER
De professionele PVC Afvoer en PP Afvoer artikelen die we leveren hebben een KOMO keurmerk en worden gebruikt door installateurs of hobbyisten om op sanitair, wc’s, dakgoten, afwatering, riool, ed. aan te sluiten.
Via onze Website www.Bouw-Stunter.com  wordt een ruim assortiment PVC artikelen aangeboden zoals PVC pijpen, bochten, splitsingen in bijna alle diameters.

KLUIZEN STUNTER
Bouw-Stunter.com levert brand- en/of inbraakwerende safes van het merk De Raat tegen een zeer concurrende prijs voor bedrijfsmatig (Eurosafes kluizen) en particulier (Privékluizen) gebruik.
We hebben ook kluizen die kunnen worden weggewerkt in de muur (Muurkluizen), of in de vloer (Vloerkluizen) en als z.g.n. stopcontact (Stopcontactkluis) in de wand kunnen worden geplaatst.
Wij bieden u ook Wapenkuizen aan die geschikt zijn voor o.a. pistolen; geweren en munitie kan worden opgeborgen in een afsluitbaar binnenvak d.m.v. cilinderslot.
<> Sinds kort leveren we ook Documentenkluizen en Ladekast Kluizen aan waarin u veilig documenten tegen inbraak en brand kunt opbergen zoals A4, Folio en Ordners.

De Raat safe zijn zeer geschikt voor het veilig opbergen van bijvoorbeeld: waardevolle eigendommen in de breedste zin van het woord, bedrijfsgoederen, antieke voorwerpen, documenen, etc.

Uitgebreide Kluizenservice
U kunt kiezen voor onze uitgebreide kluizenservice. We kunnen de door u gewenste kluis dan op iedere gewenste plek in het pand plaatsen en eventueel zelfs professioneel voor u monteren c.q. verankeren. We kunnen u hiervoor vooraf prijsopgave doen.

KIT STUNTER
KITTEN & PURSCHUIM (Uitgebreid met 80 artikelen, Diverse Kitten en Purren; Banden & TapesPrimers en Cleaners en Reparatiemiddelen!)
Bouw-Stunter.com levert kitten en purren voor het vullen van beglazingen en verschillende voegafdichtingen bij muren, kozijnen en op daken. We leveren kitten en purren van gerenommeerde professionele fabrikanten als Den Braven (Zwaluw); Nullifire, TEC7; illbruck en Bison (Bison wordt overgenomen door Griffon).
We leveren ook diverse mechanische en op accu werkende Kitpistolen & Kitspuiten en Purschuim PistolenPur pistoolreinigersCleaners Afwerkzeep Terpentine etc en Kit & Pur accessoires

LIJMEN STUNTER
Bouw-Stunter.com levert ook professionele PCI en Mapei TegelijmenCementmortelsVoegmortelsWaterdicht maak middelen voor wanden en vloeren in douches, badkamers, etc.; Corrosiebeschermingsmiddelen en Primers.
Primers beschermen dunbedtegellijmen en egalisatiemortels tegen te snelle wateronttrekking, verlengt de lijmopentijd, verbetert de hechting en vermindert de kans op krimpscheuren.
Plastificeerder Cementdekvloeren maakt de dekvloermortel smeuïger en lichter en is geschikt voor binnen en buiten toepassingen. Dit middel is ook geschikt voor vloeren met vloerverwarming. 

Retouradres Bouw-Stunter.com:
Bouw-Stunter.com
Nijverheidsweg 7a
4041CK  Kesteren

Postbus:
WebshopStunter B.V.
Postbus 121
4040DC  Kesteren
Tel: +31(0)88 501 3777
Email: [email protected]

Onze openingstijden zijn:
Maandag t/m vrijdag: 6:30 - 17:30 uur
Zaterdag: 9:00 - 11:30 uur
Zondag: Gesloten