• Scherpe prijzen
  • Snelle levering

088 501 3777

Over ons

Bouw-Stunter.com webshop Kluizen (gecertificeerde) aan particulieren en bedrijven

Webshop Bouw-Stunter.com valt onder WebshopStunter BV en verkoopt aan particulieren en bedrijven een ruim assortiment Kluizen tegen een zeer concurrerende prijs.

KLUIZEN STUNTER
Bouw-Stunter.com levert brand- en/of inbraakwerende safes van het merk De Raat tegen een zeer concurrende prijs voor bedrijfsmatig (Eurosafes kluizen) en particulier (Privékluizen) gebruik.
We hebben ook kluizen die kunnen worden weggewerkt in de muur (Muurkluizen), of in de vloer (Vloerkluizen) en als z.g.n. stopcontact (Stopcontactkluis) in de wand kunnen worden geplaatst.
Wij bieden u ook Wapenkuizen aan die geschikt zijn voor o.a. pistolen; geweren en munitie kan worden opgeborgen in een afsluitbaar binnenvak d.m.v. cilinderslot.
<> Sinds kort leveren we ook Documentenkluizen en Ladekast Kluizen aan waarin u veilig documenten tegen inbraak en brand kunt opbergen zoals A4, Folio en Ordners.

De Raat safe zijn zeer geschikt voor het veilig opbergen van bijvoorbeeld: waardevolle eigendommen in de breedste zin van het woord, bedrijfsgoederen, antieke voorwerpen, documenen, etc.

Uitgebreide Kluizenservice
U kunt kiezen voor onze uitgebreide kluizenservice. We kunnen de door u gewenste kluis dan op iedere gewenste plek in het pand plaatsen en eventueel zelfs professioneel voor u monteren c.q. verankeren. We kunnen u hiervoor vooraf prijsopgave doen.

Retouradres Bouw-Stunter.com:
Bouw-Stunter.com
Nijverheidsweg 5
4041CK  Kesteren

Postbus:
WebshopStunter B.V.
Postbus 121
4040DC  Kesteren
Tel: +31(0)88 501 3777
Email: [email protected]

Onze openingstijden zijn:
Maandag t/m vrijdag: 6:30 - 17:30 uur
Zaterdag: 9:00 - 11:30 uur
Zondag: Gesloten