• Scherpe prijzen
  • Snelle levering

088 501 3777

Voegmortel voor o.a. natuursteen

PCI Nanofug Premium Flexibele Voegmortel in diverse kleuren voor keramiek en natuursteen. Waterafstotend oppervlak en chemisch resistent. Brandt niet aan op de tegel, afsponzen kan ook nog na 2 uur. Geen achterblijvende cementsluier. Regenvast/beloopbaar na ca. 2 uur. Mooie, fijne, strakke, kleurechte voeg (zwart blijft zwart). Voor een voegbreedte van 1 - 10 mm. Voegbreedte van 10 - 20 mm met toevoeging van kwartszand. Voldoet aan CG2 WA volgens EN 13888:2009.
PCI Pavifix CEM ROC Voegmortel voor het voegen door middel van inslemmen en gieten. Voor het zetten, fixeren en afvoegen van natuurstenen muren. Voor het voegen van bestrating, randstenen en platen van natuursteen of beton. Voor wegenbouw en oppervlakken met verkeer geschikt. Slijtvast, langdurig weerbestendig en mechanische belasting. Variabel instelbaar, goede vulling van de voegen. Voor voegbreedtes van 5-50 mm. 
Mapei Keracolor Voegmortel is een hoogwaardige, polymeer gemodificeerde, waterafstotende, cement voegmortel met DropEffect technologie voor voegen tot 6 mm. Fijn poedervorm. Verwerkingstijd ca. 2 uur.