• Scherpe prijzen
  • Snelle levering

088 501 3777

Mortel

PCI Flexmörtel voldoet aan C2TE S1 volgens EN 12004. Universele lijm voor keramiek, mozaïek en klinkers op vele ondergronden. Standvast en flexibel. Voor lijmbeddiktes van 1 tot 5 mm. Beloopbaar/afvoegbaar na ca. 12 uur. Verwerkingstijd 3 uur.
PCI Flexmörtel S1 voldoet aan C2TE S1 volgens EN 12004. Voor het verlijmen op cementdekvloeren met een restvochtgehalte van ≤ 4% (CM-methode). Verwarming 7 dagen na tegelwerk volledig aanzetten. Voor lijmbeddiktes van 1 tot 10 mm.
PCI Flexmörtel S2 voldoet aan C2TE S2 volgens EN 12004. Verlijmen op zandcementdekvloeren zodra beloopbaar (gemiddeld na 3 dagen). Vloerverwarming 7 dagen na afvoegen volledig aanzetten. Zeer vervormbaar. Hoge hechttreksterkte, haalt dubbel zoveel sterkte als vereist. Lijmbeddikte 1 - 10 mm. Afvoegen na ca. 12 uur. Verwerkingstijd ca. 90 minuten.
Mapei Planitop Rasaripara R2 voor niet-structurele herstelwerkzaamheden en het egaliseren van oppervlakken in beton, zowel horizontaal als verticaal en binnens- en buitenshuis. Geschikt voor het herstellen van buitenconstructies die permanent in contact staan met water. Hardt uit zonder krimp dankzij de aanwezigheid van kunstharsen hecht dit product uitstekend op ondergronden van beton.
Mapei Planitop Fast330 voor het regulariseren van oneffen ondergronden binnens- en buitenshuis 0m deze in korte tijd geschikt te maken voor het aanbrengen van keramiek of natuursteen of voor waterdichtingen met vloeibare membranen of elastische systemen op cement basis. Aan te brengen in laagdikten van 3 tot 30 mm.