• Scherpe prijzen
  • Snelle levering

088 501 3777

Rubi Rubber Hamer rond 250 gram Wit

Rubi Rubber Hamer rond 250 gram Wit
Rubi Rubber Hamer rond 250 gram Wit

Rubi Rubber Hamer rond 250 gram Wit

Prijs €8,19

€9,91 incl BTW

Levertijd 1 tot 2 dagen

De RUBI rubberen hamer met een platte en bolvormige kant geven de gebruiker de mogelijkheid om te werken met de traditionele platte kant of het verminderen van het contactoppervlak met behulp van de bolvormige kant.

Productnaam
EAN-nummer
Prijs per stuk
Aantal
Rubi Rubber Hamer rond 250 gram Wit
EAN nummer: 8413797669053
€8,19
€9,91 incl. btw
Min Plus
Productkenmerken Rubi Rubber Hamer rond 250 gram Wit
Specificaties De RUBI rubberen hamer met een platte en bolvormige kant geven de gebruiker de mogelijkheid om te werken met de traditionele platte kant of het verminderen van het contactoppervlak met behulp van de bolvormige kant.
Materiaal Rubber en houten steel
Gewicht 250 gram
Kleur Wit rubber
Aanvullende informatie Het grote voordeel van de wit rubberen hamer is, dat bij het witte rubber minder risico bestaat dat er sporen van rubber achter blijven om de tegels.
Staffelkorting Staffelkorting krijgt u als u 12, 36 en 72 stuks of een veelvoud hiervan besteld. Wilt u echter grote hoeveelheden tegelijk bestellen vraag een offerte aan via [email protected] . En u krijgt zo spoedig mogelijk een offerte toegestuurd met ons aanbod.
Merk Rubi
Geschikt voor De RUBI rubberhamer is een van gebruikte hamers door de tegelzetters. Het bolvormige vlak maakt het mogelijk om de tegels onder elke hoek te raken.
Eigenschappen De RUBI rubberen hamer met een platte en bolvormige kant geven de gebruiker de mogelijkheid om te werken met de traditionele platte kant of het verminderen van het contactoppervlak met behulp van de bolvormige kant.