• Scherpe prijzen
  • Snelle levering

088 501 3777

Coating

PCI Apoten 10 kg 1-Component Basis mengen met PCI Apoten 1-Component Harder. Dit 2-Componenten product is zeer slijtvast, bestand tegen hoge mechanische belasting. Oplosmiddelvrij en siliconenvrij. Goed vloeiend, eenvoudig aan te brengen. 
PCI Apoten PU 24 en 6 kg Set is een 2 componenten coatingset. Zeer slijtvast, bestand tegen middelzware tot hoge mechanische belasting. Goed vloeiend, snelle en eenvoudige applicatie. Chemicaliënbestendig, o.a. tegen zuren, alkaliën, oliën en vetten.
PCI Apokor W 16,67 kg 1-Component Basis gebruiken in combinatie met PCI Apokor W 3,33 kg Harder Comp.2. Geschikt voor binnen en buiten. Een slijtvaste, chemicaliënbestendige en gekleurde verzegeling voor betonnen- en cementdekvloeren. Voor vloeren in fabrieken en opslagruimtes met lichte tot middelmatige mechanische belasting.
PCI Pursol 1K is geschikt voor buiten, vloeren. Als UV- en weersbestendige, mechanisch belastbare, scheuroverbruggende verzegeling op betonnen vloeren en cementdekvloeren, bijv. op balkons en terrassen.
PCI Supracolor 8 ltr 2 componenten coating, is een vloeibare polyurethaanhars coating voor binnen en buiten. Voor wand en vloer. Gekleurd en mat verzegelen van betonnen vloeren en cementdekvloeren. Voor vloeren in de industrie, opslagen bedrijfsruimtes en garage met geringe tot middelmatige mechanische belasting, die ook chemicaliënbestendig moeten zijn.