• Scherpe prijzen
  • Snelle levering

088 501 3777

Bouw-Stunter.com levert professionele PCI en Mapei Tegellijmen; Voegmortels; Cementlijmen; Waterdicht maak middelen; Corrosiebeschermingmiddelen en Primers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bouw-Stunter.com levert tegen een scherpe prijs professionele PCI en Mapei Tegellijmen; Voegmortels; Cementlijmen; Waterdicht maak middelen voor wanden en vloeren in douches, badkamers, etc.; Corrosiebeschermingsmiddelen en Primers.
Primers verbeteren de hechting, beschermen dunbedtegellijmen en egalisatiemortels tegen te snelle wateronttrekking, verlengt de lijmopentijd en vermindert de kans op krimpscheuren.
Plastificeerder cementdekvloeren maakt de dekvloermortel smeuïger en lichter en is geschikt voor binnen en buiten toepassingen. Dit middel is ook geschikt voor vloeren met vloerverwarming.

Staffelkorting krijgt u als u 12, 36 en 72 stuks of een veelvoud hiervan besteld. Wilt u echter grote hoeveelheden tegelijk bestellen vraag een offerte aan via [email protected]  En u krijgt zo spoedig mogelijk een offerte toegestuurd met ons aanbod.