• Scherpe prijzen
  • Snelle levering

088 501 3777

Ladekast kluizen

Ladekastkluizen hebben een uitstekende prijs prestatieverhouding.
Alle aangeboden kluizen inbraak- en brandwerend.
Gecertificeerde Ladekastkluizen tegen inbraak zijn:

De DRS Combi-Paper S1 en DRS Combi-Paper S2 serie zijn gecertificeerd voor inbraak.
Wilt u documenten tegen brand beschermen, kies dan voor een gecertificeerde brandwerende kluis.
Van de aanboden Ladekastkluizen zijn de: FireKing Ladekast FK kluizen serieFireKing Lateral Ladekast kluizen serie en de  FireKing Sun ladekast serie gecertificeerde brandwerende kluizen. 
Alle andere kluizen zijn volgens de bouwwijze DIN 4102 dubbelwandig gefabriceerd en voorzien van brandvertragend isolatiemateriaal.
De DIN 4102 kluizen zijn wel voor korte tijd brandwerend voor papier.

Kluizenservice
Bouw-Stunter.com heeft een speciale kluizenservice in samenwerking met De Raat.

Standaardlevering van kluizen
GRATIS verzending in Nederland en België van alle kluizen inclusief de bij geleverde accessoires. Besteld u alleen accessoires dan verzenden we dat vanaf € 99,- GRATIS. 
Als u een kluis bestelt dan is de standaardlevering tot aan de drempel van de voordeur op de begane grond. De drempels moeten met een palletpompwagen, of met trolley genomen kunnen worden.


Uitgebreide kluizenservice
U kunt kiezen voor onze uitgebreide kluizenservice. We kunnen de door u gewenste kluis dan op iedere gewenste plek in het pand plaatsen en eventueel zelfs professioneel voor u monteren c.q. verankeren. We kunnen u hiervoor vooraf prijsopgave doen.

Wilt u van onze uitgebreide kluizenservice gebruik maken dan komt u direct op de Kluizenservice pagina als u op deze Kluizenservice link klikt.