• Scherpe prijzen
  • Snelle levering

088 501 3777

Data- en computersafes

I.v.m. de verder gaande digitalisering zijn particulieren en bedrijven steeds meer afhankelijk van informatiedragers waarvan het van belang is dat ze veilig opgeborgen worden. Door diefstal of brand zou u persoonlijk of in uw bedrijf cruciaal van belang zijde informatie kunnen missen die het dagelijks proces en continuïteit ingevaar kunnen brengen.
Daarom biedt Kluizen Stunter u inbraak en/of brandwerende Data- Computersafes aan waarin u harde schijven; laptops; tablets, PC’s; notebooks, pda’s, smartphones en andere informatiedrager veilig kunt opbergen.
Kluizen Stunter heeft op dit gebied een breed scala van De Raat safes in zijn assortiment voor specifieke berging van verschillende informatiedrager apparaten.

Kluizenservice
Bouw-Stunter.com heeft een speciale kluizenservice in samenwerking met De Raat.

Standaardlevering van kluizen
GRATIS verzending in Nederland en België van alle kluizen inclusief de bij geleverde accessoires. Besteld u alleen accessoires dan verzenden we dat vanaf € 99,- GRATIS. 
Als u een kluis bestelt dan is de standaardlevering tot aan de drempel van de voordeur op de begane grond. De drempels moeten met een palletpompwagen, of met trolley genomen kunnen worden.


Uitgebreide kluizenservice
U kunt kiezen voor onze uitgebreide kluizenservice. We kunnen de door u gewenste kluis dan op iedere gewenste plek in het pand plaatsen en eventueel zelfs professioneel voor u monteren c.q. verankeren. We kunnen u hiervoor vooraf prijsopgave doen.

Wilt u van onze uitgebreide kluizenservice gebruik maken dan komt u direct op de Kluizenservice pagina als u op deze Kluizenservice link klikt.