• Scherpe prijzen
  • Snelle levering

088 501 3777

Kit- & Purschuim- en Pistool- Reinigers

Zwaluw Universal PU-Cleaner Purschuim Reiniger is ontwikkeld voor het verwijderen van vlekken en resten van zowel 1- als 2-componenten polyurethaanschuim. Dit is mogelijk zolang het schuim nog vers is. Uitgehard schuim is niet oplosbaar en kan alleen mechanisch worden verwijderd. Zwaluw Universal PU-Cleaner is ook geschikt voor het inwendig reinigen van PUR pistolen.
illbruck AA290 Pistoolreiniger is een product dat is ontwikkeld voor de efficiënte inwendige en uitwendige reiniging van schuimpistolen en voor het verwijderen van niet uitgehard polyurethaanschuim. Tevens kan dit product gebruikt worden om verse verfresten, was, vet, olie en lijmresten te verwijderen.
illbruck AA295 Natufix Kit & Pur Reiniger is een reinigingsmiddel op natuurlijke basis toepasbaar op vele materialen zoals, metaal, glas, harde kunststoffen, keramiek, emaille etc. Professionele oplossing voor de bouw. Verwijderd eenvoudig niet uitgeharde kit, verf, lijmresten, PU-schuim, olie, teer en vet. Ter vervanging van oplosmiddelen zoals thinner, terpentine etc.