• Scherpe prijzen
  • Snelle levering

088 501 3777

Brandwerende Doorvoeren d.m.v Dichtsok; Pipe Wrap en Pipe Collar

Tangit Dichtsok type M4082 in combinatie met Tangit Expansieschuim M3000 muurdoorvoersysteem is onder andere geschikt voor bevestiging en afdichting van elk type buis in: Gasdoorvoeren (o.a. In ketelhuizen tot 130 KW); Waterdoorvoeren; Rioolwaterdoorvoeren en Kabeldoorvoeren.
Zwaluw FireProtect Pipe Wrap s een huls die sterk uitzet in geval van brand. De FP Pipe Wrap wordt toegepast rond kunststof buizen (PVC, PP, PE) die door (gesegmenteerde) wanden, vloeren zijn aangebracht. De huls wordt rond de buis geplaatst en vastgekleefd met de lijmstrip. Daarna wordt de huls om de buis in de constructie geschoven. De opschuimende eigenschap van de FP Pipe Wrap voorkomt dat hitte, rook en vuur zich verspreid naar het volgende compartiment. Tot 120 minuten brandwerend.
Zwaluw FireProtect Pipe Collar is een brandmanchet die sterk uitzet in geval van brand. De FP Pipe Collar wordt toegepast rond kunststof buizen (PVC, PP, PE) die door wanden, vloeren en gesegmenteerde wanden zijn aangebracht. Tot 120 minuten brandwerendheid.