• Scherpe prijzen
  • Snelle levering

088 501 3777

Hybridekit voor Beglazings- en gevelvoegen div. kleuren

Hybridekit voor Beglazings- en gevelvoegen div. kleuren

Hybridekit voor Beglazings- en gevelvoegen div. kleuren

Prijs €4,26

€5,15 incl BTW

Levertijd 1 tot 2 dagen

Zwaluw Hybriseal® 2PS is speciaal ontwikkeld als universele beglazingskit conform NEN 3576/NPR 3577 en is geschikt voor gelaagd, enkel, isolatie-, inbraakwerend en zelfreinigend glas(1). Voor het afdichten van dilatatie- en aansluitvoegen en voegen rondom kozijnen.

Productnaam
EAN-nummer
Prijs per stuk
Aantal
Zwaluw Hybriseal 2PS Wit 290 ml
EAN nummer: 8711595055598
€4,26
€5,15 incl. btw
Min Plus
Zwaluw Hybriseal 2PS Bruin 290 ml
EAN nummer: 0
€5,75
€6,95 incl. btw
Min Plus
Zwaluw Hybriseal 2PS Zwart 290 ml
EAN nummer: 8711595056106
€4,74
€5,74 incl. btw
Min Plus
Productkenmerken Zwaluw Hybriseal 2PS 290 ml diverse kleuren
Geschikt voor Zwaluw Hybriseal® 2PS is speciaal ontwikkeld als universele beglazingskit conform NEN 3576/NPR 3577 en is geschikt voor gelaagd, enkel, isolatie-, inbraakwerend en zelfreinigend glas(1). Voor het afdichten van dilatatie- en aansluitvoegen en voegen rondom kozijnen. Wit en bruin.
Eigenschappen Uitstekend overschilderbaar met de meeste watergedragen en synthetische verven. Universeel toepasbaar voor bouw en beglazing voor interieur en exterieur. Isocyanaat-, oplosmiddel-, ftalaat- en siliconenvrij. Niet corrosief t.o.v. metalen. Krimp- en blaasvrij. Goed bestand tegen UV, vocht, schimmel en weersomstandigheden. Hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige, ondergronden.
Verwerkingsomstandigheden Aanbrengtemperatuur: +5°C tot +40°C (geldt voor omgeving en ondergronden). Ondergronden dienen schoon, vet- en stofvrij en draagkrachtig te zijn. Ondergronden goed ontvetten met Zwaluw Cleaner. Zwaluw Hybriseal® 2PS hecht perfect zonder primer op de meest
Inhoud 290 ml
Beschikbare kleuren Wit, Bruin en Zwart
Technisch Download technische datasheet
DoP Download DoP
Veiligheidsformulier Download veiligheidsinformatie
Certificaat Downoad certificaat
Vlekken/resten Vers materiaal en gereedschap kunnen worden gereinigd met behulp van Zwaluw Cleaner. Uitgehard materiaal kan alleen mechanisch worden verwijderd.
Aanvullende informatie Beperkingen: Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen,neopreen en bitumineuze ondergronden. Niet geschikt voor natuursteen en spiegels. Niet geschikt in combinatie met chloor (zwembaden).
Staffelkorting Staffelkorting krijgt u als u 12, 36 en 72 stuks of een veelvoud hiervan besteld. Wilt u echter grote hoeveelheden tegelijk bestellen vraag een offerte aan via [email protected] . En u krijgt zo spoedig mogelijk een offerte toegestuurd met ons aanbod.
Gebruiksaanwijzing Een voeg met de juiste dimensies is in staat om bewegingen op te nemen van aangrenzende bouwmaterialen. De voegdiepte moet altijd in de juiste verhouding zijn met de voegbreedte. Algemene regel is dat de verhouding voegdiepte:voegbreedte tot een voegbreedte van 10mm 1:1 is, met een minimum van 5mm breedte en diepte. Voor voegen breder dan 10mm is de voegdiepte de voegbreedte gedeeld door 3 plus 6mm.
Instructievideo