• Scherpe prijzen
  • Snelle levering

088 501 3777

Ducttape is door zijn zeer hoogwaardige kleefkracht breed inzetbaar. Geschikt voor de professionele en de doe het zelf markt

Ducttape 600 UV is een bijzonder hoogwaardige textiel ducttape voor de professionele markt en is voorzien van een dikke UV-bestendige lijmmassa. Deze ducttape is ondanks zijn hoge kleefkracht schoon verwijderbaar en hecht op veel type ondergronden. Dankzij zijn dikke LPDE-drager is deze tape trekvast en weerbestendig. Handscheurbaar in de lengte- en breedterichting. Zowel voor binnen- als buitengebruik en in het bijzonder toe te passen voor maskeerwerkzaamheden waar de tape langere tijd moet blijven zitten.
Ducttape 310 Universal is de standaard kwaliteit ducttape en met zijn hoge kleefkracht breed inzetbaar. Geschikt voor de professionele en de do-it-your-self markt. Handscheurbaar. Toepasbaar in zowel industrie als bouw zoals (af)dichten van naden van foliën, sluiten van (puin)zakken, (nood)reparaties en saneringswerkzaamheden enz. Tevens voor afdekwerkzaamheden voor de schilder en stucadoor.
Ducttape 510 Heavy Duty heeft een extreem hoge kleefkracht en is geschikt voor de professionele markt. Dankzij de extra dikke lijmmassa kan de tape zelfs op (licht tot matig) vervuilde en oneffen oppervlakken worden gebruikt. Bestand tegen vele weersomstandigheden. Handscheurbaar. Extra hoge aanvangskleefkracht. Extreem hoge kleefkracht.