• Scherpe prijzen
  • Snelle levering

088 501 3777

Dubbelzijdig klevende tape is in het bijzonder geschikt voor het vastzetten van tapijt(tegels) op plavuizen, spiegels, naamplaten, etc..

Dubbelzijdig Linnentape is een dubbelzijdig klevende tape met een fijn geweven katoenen drager en een sterk klevende hotmelt belijming. Hoge kleefkracht gecombineerd met een hoge treksterkte. Handscheurbaar en voorzien van een siliconen schutpapier. Deze tape wordt ook wel “tapijtband” genoemd. De tape is niet bestand tegen weekmakers en ongeschikt voor toepassingen op PVC producten.
Dubbelzijdig tape PE foam  is een dubbelzijdig klevende PE-schuim (gesloten cellen) voorzien van een hoogwaardige hotmelt belijming. De tape heeft een extra hoge kleefkracht, gecombineerd met een hoge afschuifweerstand en is goed vormbaar. Drukgevoelig wanneer aangebracht en geschikt voor op oneffen, onregelmatige oppervlakken. Voor het monteren van huishoudelijke accessoires, displays, naamplaten, borden, kabelhouders, metalen en kunststof strippen, lichtkoepels, spiegels etc.