• Scherpe prijzen
  • Snelle levering

088 501 3777

Compressband & Voegenband

illbruck Universeel Voegenband TP602 is een geimpregneerd, voorgecomprimeerd schuimband bestemd voor de slagregendichte afdichting van voegen en aansluitingen bij kozijnen.
Zwaluw Compressband kan universeel worden gebruikt voor het afdichten van voegen bij bouwconstructies. Bij voorkeur wordt het gebruikt bij raamconstructies, houtconstructies, prefab-constructies en metselwerk, raamwerkconstructies en betonconstructies. Zwaluw Compress Band BG1 biedt vooral voordelen als het gaat om het afdichten van aansluitingen en expansievoegen tussen verschillendegebouwonderdelen en als afdichtfolie bij dakuitbouwen, om deze winddicht te maken.
illbruck TP605 Cocoband Komo is een geïmpregneerde, voorgecomprimeerde schuimband dient als regendichte voegdichting van voegen in verticale buitengevelvlakken tussen bouwdelen of bouwmaterialen van beton, metselwerk, natuursteen, metalen, kunststoffen en hout. Het toepassingsgebied in de verticale buitengevels heeft alleen de functie van een regenkering. Een tweede voegdichting aan de binnenzijde (binnenspouwblad) is noodzakelijk voor de luchtdichting. TP605 Cocoband met KOMO Keur biedt bescherming tegen vocht, regen, stof, warmteverlies, geluid etc.