• Scherpe prijzen
  • Snelle levering

088 501 3777

Afdek Papier en Folie voor het maskeren van kleine of grote oppervlakken bij schilder- en stucadoorswerkzaamheden

SpeedyMask Indoor papier is een combinatie van gevouwen kraftpapier en maskingtape, voorzien van rubber solvent belijming. (Ontwikkeld voor het snel en doeltreffend maskeren van grote of kleine oppervlakken bij schilder- en stukadoorswerkzaamheden*)
SpeedyMask Indoor folie s een combinatie van statisch geladen, gevouwen HDPE-folie en maskingtape, voorzien van een rubber solvent belijming. Deze transparante folie heeft een drupvertragende werking en is daglicht toelatend. (*)
SpeedyMask Indoor UV Gold folie is een combinatie van statisch geladen, gevouwen HDPE folie en washi (rijst) papier maskingtape, voorzien van rubber solvent belijming. Deze transparante folie heeft een drupvertragende werking en is daglicht toelatend. Speciaal voor kwetsbare ondergronden. (*)
SpeedyMask Outdoor UVB10 is een combinatie van statisch geladen, gevouwen HDPE-folie en UV-bestendige ducttape (25 mm), voorzien van een rubber solvent belijming. Transparante folie met een hoge statische lading en voorzien van drupvertragende werking. Door de transparante folie is directe toetreding van daglicht tijdens de werkzaamheden mogelijk! (*)
Tesa Easy Afdekfolie met plakrand Easy afdekfolie is een combinatie van milieuvriendelijke HDPE-folie en een lichte crêpepapieren kleeftape voor het maskeren van grotere oppervlakken in één stap. De tape is bestand tegen dispersieverf en kan gemakkelijk zonder residu worden verwijderd na korte toepassingstijden. Deze afdekfolie is geschikt voor binnenshuis. Het maakt een veilige en nauwkeurige bevestiging mogelijk op gladde oppervlakken zoals plinten, vensterbanken en raam- en deurkozijnen. De geëmbosseerde folie voorkomt dat verf doorbloedt of lekt naar de beschermde plek.
Tesa Easy Extra sterke Afdekfolie met plakrand  is een combinatie van milieuvriendelijke HDPE-folie en een uv-bestendige textieltape met extra sterke kleefkracht voor het maskeren van grotere oppervlakken in één stap. Easy Extra Strong is speciaal ontwikkeld voor veeleisende langdurige bescherming buitenshuis. Eenmaal aangebracht kan de tape gemakkelijk zonder residu worden verwijderd, zelfs na 8 weken toepassingstijd buitenshuis. De tape maakt een veilige en nauwkeurige bevestiging mogelijk op gladden licht ruwe oppervlakken. Doordat de folie transparant is, blijft er een goede verlichting binnenshuis. De afdekfolie is met name geschikt voor het maskeren van grote geveldelen.