• Scherpe prijzen
  • Snelle levering

088 501 3777

VELUX Tuimeldakramen GGU

VELUX Tuimeldakramen GGU hebben een Witte polyurethaan beschermlaag.

VELUX dakraam GGU met Witte Polyurethaan beschermlaag.
De GGU tuimelvensters met een witte (RAL 9016) Polyurethaan Beschermlaag zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes als badkamer, keukens en buitenbereik geplaatste toepassingen.

VELUX Tuimeldakramen GGU met witte Polyurethaan beschermlaag worden geleverd zonder VELUX gootstukken, deze dienen apart besteld te worden.

Produktkenmerken VELUX Tuimeldakraam GGU:
De 24 mm HR++ beglazing heeft een isolatiewaarde van 1.1 Ug en de isolatiewaarde van het complete tuimelvenster is 1.3 Ug.

VELUX Tuimelvenster GGU is vervaardigd uit  gecertificeerd grenenhout die een antischimmelimpregnatie heeft ondergaan voor duurzaamheid. Alle VELUX tuimelvensters die Bouw-Stunter.com aanbied voldoen aan de duurzaamheidscriteria FSC en/of PEFC. Beide keurmerken richten zich op behoud van het leefgebied van planten en dieren en respect voor de rechten van bosarbeiders en de lokale bevolking. Houtoogsten en daarmee inkomsten verdienen met behoud van het bos geeft werkgelegenheid en continuïteit. Zo is er een blijvende stimulans om bos duurzaam te beheren, waarbij evenveel aandacht voor sociale, ecologische en economische aspecten. De boseigenaar kiest vrijwillig om zijn bos duurzaam te beheren en zich te laten certificeren. Hierbij heeft de boseigenaar de keuze tussen PEFC en FSC. PEFC en FSC hebben samen zo’n 10% van het bos op de wereld gecertificeerd.

Tuimelvensters kunnen minimaal onder een hoek 15 tot 90 graden worden bevestigd en hebben een geluidsreductie tussen de 32 dB.

Bouw-Stunter.com levert VELUX dakramen van hoge kwaliteit met 10 jaar fabrieksgarantie. Bouw-Stunter.com biedt u deze VELUX dakramen aan tegen zeer scherpe prijzen.
De VELUX dakramen kunnen meestal uit voorraad geleverd worden, dus doorgaans heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.
Bestellingen vanaf € 400 worden gratis verstuurt naar het adres naar keuze binnen Nederland.