• Scherpe prijzen
  • Snelle levering

088 501 3777

VELUX Tuimeldakramen GGL

VELUX Dakramen GGL met wit gelakt grenenhout en VELUX Dakramen GGU met blank afgelakt grenenhout.

VELUX Tuimeldakramen GGL met wit gelakt grenenhout.
Grenenhout voorzien van witte acryllak op waterbasis kleur NVC S 0500-N (vergelijkbaar met RAL 9016). 
Deze witte verf op waterbasis en heeft een subtiele houtstructuur en is Uv-bestendig om de witheid te garanderen.
VELUX Tuimeldakramen GGL met wit gelakt grenenhout worden geleverd zonder VELUX gootstukken, deze dienen apart besteld te worden.

VELUX Tuimeldakramen GGL met blank afgelakt grenenhout.
Grenenhout is voorzien van blanke lak waardoor houtstructuur goed zichtbaar is.
VELUX Tuimeldakramen GGL met blank gelakt grenenhout worden geleverd zonder VELUX gootstukken, deze dienen apart besteld te worden.

Productkenmerken VELUX GGL Tuimeldakramen.
De 24 mm HR++ beglazing heeft een isolatiewaarde van 1.1 Ug en de isolatiewaarde van het complete tuimelvenster is 1.3 Ug.

VELUX Tuimelvenster GGL is vervaardigd uit gecertificeerd grenenhout die een antischimmelimpregnatie heeft ondergaan voor duurzaamheid. Alle DamiLux en VELUX tuimelvensters die Bouw-Stunter.com aanbied voldoen aan de duurzaamheidscriteria FSC en/of PEFC. Beide keurmerken richten zich op behoud van het leefgebied van planten en dieren en respect voor de rechten van bosarbeiders en de lokale bevolking. Hout oogsten en daarmee inkomsten verdienen met behoud van het bos geeft werkgelegenheid en continuïteit. Zo is er een blijvende stimulans om bos duurzaam te beheren, waarbij evenveel aandacht voor sociale, ecologische en economische aspecten. De boseigenaar kiest vrijwillig om zijn bos duurzaam te beheren en zich te laten certificeren. Hierbij heeft de boseigenaar de keuze tussen PEFC en FSC. PEFC en FSC hebben samen zo’n 10% van het bos op de wereld gecertificeerd.

Tuimelvensters kunnen minimaal onder een hoek 15 tot 90 graden worden bevestigd en hebben een geluidsreductie tussen de 32 dB.

Bouw-Stunter.com levert VELUX dakramen van hoge kwaliteit met 10 jaar fabrieksgarantie. Bouw-Stunter.com biedt u deze VELUX dakramen aan tegen zeer scherpe prijzen.

De VELUX dakramen kunnen meestal uit voorraad geleverd worden, dus doorgaans heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.
Bestellingen vanaf € 400 worden gratis verstuurt naar het adres naar keuze binnen Nederland.