• Scherpe prijzen
  • Snelle levering

088 501 3777

VELUX dakramen en gootstukken

Bouw-Stunter.com levert VELUX dakramen (tuimelvensters) van hoge kwaliteit met 10 jaar fabrieksgarantie.

Bouw-Stunter.com biedt VELUX dakramen en gootstukken aan tegen scherpe prijzen.

Alle VELUX tuimelvensters die Bouw-Stunter.com aanbied voldoen aan de duurzaamheidscriteria FSC en/of PEFC. Beide keurmerken richten zich op behoud van het leefgebied van planten en dieren en respect voor de rechten van bosarbeiders en de lokale bevolking. Houtoogsten en daarmee inkomsten verdienen met behoud van het bos geeft werkgelegenheid en continuïteit. Zo is er een blijvende stimulans om bos duurzaam te beheren, waarbij evenveel aandacht voor sociale, ecologische en economische aspecten. De boseigenaar kiest vrijwillig om zijn bos duurzaam te beheren en zich te laten certificeren. Hierbij heeft de boseigenaar de keuze tussen PEFC en FSC. PEFC en FSC hebben samen zo’n 10% van het bos op de wereld gecertificeerd.

Het hout van VELUX Tuimelvenster heeft een antischimmelimpregnatie ondergaan voor duurzaamheid. De tuimelvenster kunnen minimaal onder een hoek 15 tot 90 graden worden bevestigd en hebben een geluidsreductie tussen de 30 en 32 dB.

De dakramen kunnen meestal uit voorraad geleverd worden, dus doorgaans heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.
Bestellingen vanaf € 400 worden gratis verstuurt naar het adres naar keuze binnen Nederland.